• +36 62 310 020
  • b2b@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

GINOP 3.2.2


Modern Vállalkozások Programja

A Modern Vállalkozások Programja azzal a céllal jött létre, hogy az informatikai fejlesztések által növelje a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességét. Minősített szállítóként csatlakoztunk a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP-3.2.1 Modern Vállalkozások Programjához, ezzel kívánunk segítséget nyújtani a teljeskörű informatikai megoldásainkkal a micro-, kis- és középvállalkozásoknak A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Ügyviteli rendszer Europroof ©

Az Europroof© moduláris felépítése miatt teljesen a megrendelő igényeire szabható vállalatirányítási rendszer. A rendszer alkalmas gyártó, kereskedő, és szolgáltató cégek számára a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok számítógépes adminisztrálására, megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, segíti a vezetőket a döntések előkészítésében, és a döntések meghozásában.

MIÉRT AZ EUROPROOF?

Az Europroof© ügyviteli rendszert több mint 10 éve fejlesztjük, és használjuk is, így minden funkciónknál központi szerepet kap az egyszerű használat, az ergonómia, és a lehető legnagyobb komplexitás.

Voucherek

Europroof© -
pMarket webáruház modul
Europroof© -
Pénzügy modul
Europroof© -
Kontrolling modul
Europroof© -
Beszerzés, logisztika modul
Europroof© -
HR modul
Europroof© -
Gyártás + TMK modul
Europroof© -
Mobil platform modul

Webáruház, céges portál Europroof © - pMARKET

A pMarket webáruházat kis- és középvállalkozások igényeire terveztük. Egy webáruház akkor működik jól, ha a látogatók hiányérzet nélkül böngészhetnek, és vásárolhatnak. Ezért építettünk be minden fontos eszközt a pMarket motorba, és fejlesztjük folyamatosan partnereink visszajelzései alapján. Moduláris felépítésű webáruház motorunk segítségével biztosan célba ér az e-kereskedelem útvesztőjében.

Voucherek

Europroof© –
pMarket webáruház modul

Hardver értékesítés

Teljes körű informatikai szolgáltatást kínálunk kis-, közép- és nagyvállalati ügyfeleink részére, amely az IT stratégia kialakítástól az eszközbeszerzésen át az informatikai infrastruktúra megvalósításáig, ill. üzemeltetéséig terjed. Szakembereink naprakész tudásukkal komplex megoldásokat váltanak valóra. Az informatikai tevékenység cégünkhöz történő kiszervezésével garantálni tudjuk, hogy szervezetének a legkisebb költséggel elvárt legnagyobb informatikai teljesítmény álljon rendelkezésre, akkor és amikor az szükséges.

PCTrade logo
Részletek

Voucherek

Hardver értékesítés

Informatikai és IT tanácsadás

Cégünk informatikai és IT tanácsadás szolgáltatásával olyan stratégiai- megoldási ütemtervet alakíthat ki, mely összehangolja az IT stratégiát az üzleti folyamatokkal. Az üzleti igények szükségessé teszik az alapvető IT-infrastruktúra átértékelését, és a tovább lépést egy összekapcsolt, jobban működő infrastruktúra irányába.

PCTrade logo
Részletek

Voucherek

Informatikai és IT tanácsadás

Microsoft Office 365

A Microsoft Office 365 az iparág legismertebb együttműködési és irodai eszközeit egyesíti, felhőalapú, előfizetéses szolgáltatás formájában. A felhőalapú szolgáltatásoknak köszönhetően a szervezet csökkentheti általános költségeit, és a megfelelő eszközcsomagot bocsáthatja a megfelelő felhasználók rendelkezésére, a szükséges szintű biztonsági és megfelelési követelmények teljesítésével. Mindenki együttműködhet, hiszen bárhonnan hozzáférhet az e-mailekhez, a webkonferenciákhoz, a dokumentumokhoz és a naptárakhoz.

PCTrade logo
Részletek

Voucherek

Office 365