• +36 62 310 020
  • info@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Közbeszerzés

Központosított közbeszerzés

Cégünk 2012 óta stabil szereplője a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF), majd a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. (DKÜ) által működtetett un. központosított közbeszerzési rendszer bizonyos keretszerződéseinek. Az államigazgatási intézmények jelentős része kötelezett arra, hogy - a portálon megtalálható termékkörök tekintetében – a portál adta törvényi keretrendszerben és eljárásrendben valósítsák meg informatikai jellegű beszerzéseiket. A kötelezett intézmények listája a https://kozbeszerzes.dkuzrt.hu/ portálon megtalálható. Vannak a rendszerhez un. önként csatlakozó intézmények is, akik saját döntésük alapján használhatják beszerzéseik kapcsán a portál által nyújtotta keretrendszert, mely biztosítja a versenyt, annak tisztasáságát és - nem utolsó sorban - olyan cégek ajánlatait kaphatják meg, akik a hazai informatikai piac megfelelő garanciákkal rendelkező, megbízható szereplői, tehát válogatott, minősített ajánlattevők. A jelenlegi szerződésinkben számos IT világmárka széles kínálatát biztosítjuk, a gyártók teljes támogatását élvezve.

Érdekelnek a részletek

Egyéb közbeszerzések

Cégünk 2007 óta vesz részt nyílt közbeszerzési eljárásokban ajánlattevőként, szállítóként, több ízben százmilliós nagyságrendű eljárások nyerteseként. Ezen idő alatt az ország összes településére teljesítettünk már sikeres szállítást, elégedett ügyfeleink között tudhatunk számtalan államigazgatási intézményt.

A minőségi ajánlattétel és a kifogástalan teljesítés érdekében munkatársaink között közbeszerzési referensek, rendszermérnökök, diplomás informatikai végzettségű kollegák egyaránt megtalálhatóak, mely kiegészül a különböző hardver és szoftver gyártókkal való minősített kapcsolati háttérrel.

Érdekelnek a részletek

PCT Blade számítógépek

2011 óta gyártjuk és forgalmazzuk a PCT Blade névre hallgató PC számítógép családot az államigazgatási- és a versenyszférás ügyfeleink számára egyaránt. A „PCT Blade” márka (név és logo) bejegyzett, lajstromozott védjegy, számos tanúsítvánnyal, minősítéssel. A PCT Blade számítógépek rendelkeznek CE megfelelőségi nyilatkozattal, energiahatákonysági, zaj, OS bevizsgáltsági jegyzőkönyvekkel, minősítésekkel, gyártásuk ISO 9001 és 14001 rendszerben történik, szigorú környezetvédelmi, tesztelési és minőségellenőrzési szempontoknak megfelelően. A számítógépeink egyedi megjelenésűek, márkajegyekkel ellátott megjelenéssel - mind a csomagolás, mind a belbecs tekintetében. Ezen túlmenően - a minősített Microsoft kapcsolatnak köszönhetően - számítógépeink egyedi, a Microsoft által „PCT Blade nyomott”, jogtisztaságot igazoló hologramos Windows matricával is megvásárolhatóak. A PCT Blade készülékek nagyon sokféle összeállításban, felszereltségben, egyedi igényeket is kielégítve rendelhetőek, különböző típusú és időtartamú jótállási feltételekkel és garanciaügyintézési módokkal.


Kapcsolat


Név Beosztás Szakterület Email
Ádók Judit
Közbeszerzési munkatárs Szerződéskötés, számlázás judit.adok@pctrade.hu
Csányi Bettina
Közbeszerzési munkatárs Szerződéskötés, számlázás bettina.csanyi@pctrade.hu
Pasztva Péter
Értékesítési vezető Projektek, ajánlatkérések, konzultáció peter.pasztva@pctrade.hu
Sötét József
Logisztikai vezető Logisztikai kérdések, áruszállítás jozsef.sotet@pctrade.hu
Szegvári Gábor
IT szolgáltatási üzletág vezető IT rendszerek, szoftverek, hálózatok gabor.szegvari@pctrade.hu
Tóth Gábor
Ügyvezető Közbeszerzési eljárások lebonyolítása gabor.toth@pctrade.hu