• +36 62 310 020
  • info@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Vezetőség

Tóth Gábor

Ügyvezető

A PC Trade Systems Kft. alapítója, és habár közgazdász végzettséggel rendelkezik, mégsem áll távol tőle az informatika. Több, mint 15 éves szakmai múlttal a háta mögött sikerült elérni, hogy mára cégünket a hazai IT piac meghatározó szereplőjeként tartsák számon.
Szegvári Péter

Ügyvezető helyettes

A szoftverfejlesztési üzletág vezetőjeként a PC Trade Systems Kft. „Plaveoo” üzletágának különféle területeken átívelő egyedi megoldásai mellett a saját fejlesztésű Europroof ERP rendszerünk munkálatait irányítja. Mindezek mellett ügyvezető helyettesként is funkcionál, a vállalkozást érintő operatív kérdésekben ügyvezetőnk távollétében ő a kompetens személy.
Szegvári Gábor

Szolgáltatási üzletág vezető

Az IT szolgáltatások üzletág vezetőjeként Gábor 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött menedzseli az IT infrastruktúra projekteket, felhő alapú innovatív megoldásokat. A csapattagok szerteágazó szakmai ismeretei a szerver, storage, hálózat, virtualizáció, hálózatok és licenszelés témákban magabiztos hátteret biztosítanak ahhoz, hogy ügyfeleinknek mindig az optimális megoldást tudjuk szolgáltatni az informatika sűrű útvesztőjében.
Krémer Csaba

Operatív vezető

Csaba foglalkozik cégünknél a profitcentrumokként is működő üzletágakat támogató és segítő vállalati funkciókért. Feladatai közé tartozik a backoffice és frontoffice csapat vezetése, a HR, a belső marketing és kommunikáció, szerepet vállal továbbá a pénzügyi vezetés, a fejlesztési feladatok és a minőségbiztosítás területein is. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a cégvezetés, emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés terén.