• +36 62 310 020
  • info@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Szoftverfejlesztés

Egyedi, mobilbarát weboldalak

Egyedi reszponzív weboldalaink segítségével, könnyen saját kezébe veheti weboldalának irányítását.

Ügyviteli megoldások

Europroof© ERP rendszerünket azon cégeknek ajánljuk, akik a cég összes folyamatát egy rendszerben szeretnék kezelni, hogy minden gyorsan, kényelmesen elérhető legyen.

E-kereskedelmi megoldások

Moduláris felépítésű webáruház motorunk segítségével biztosan célba ér az e-kereskedelem útvesztőjében.

Egyedi fejlesztések

Nem talál szoftveres megoldást cége tevékenységére? Mi segítünk kigondolni, és megvalósítani az Önnek optimális megoldást.

Mobil alkalmazás fejlesztés
Tervezés, tanácsadás

Egyedi, mobilbarát weboldalak!

A pCMS motort felvérteztük minden tudással annak érdekében, hogy egy könnyen kezelhető, és profi weboldal tartalomkezelő felületet kapjunk. A mobilbarát tulajdonságnak köszönhetően, nem csak desktop számítógépen, hanem tableten, és okos telefonon is optimálisan jelenik meg weboldala.

E-kereskedelmi és webshop megoldások!

A pMarket webáruházat kis- és középvállalkozások igényeire terveztük. Egy webáruház akkor működik jól, ha a látogatók hiányérzet nélkül böngészhetnek, és vásárolhatnak. Ezért építettünk be minden fontos eszközt a pMarket motorba, és fejlesztjük folyamatosan partnereink visszajelzései alapján.

Testreszabott ügyviteli megoldások!

Az Europroof© moduláris felépítése miatt teljesen a megrendelő igényeire szabható vállalatirányítási rendszer. A rendszer alkalmas gyártó, kereskedő, és szolgáltató cégek számára a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok számítógépes adminisztrálására, megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, segíti a vezetőket a döntések előkészítésében, és a döntések meghozásában.

Szoftverfejlesztés

Szoftverfejlesztő csapatunk tagjai összesen 70 év fejlesztői tapasztalattal rendelkeznek, és üzletágunk évente több mint 35.000 óra programozói kapacitással várja ügyfeleit. Csapatunk több mint 10 éve működik, webes és desktop alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Saját fejlesztésű testreszabott szoftverek mellett vállaljuk egyedi szoftver igények megvalósítását is. Kreativitás, szakmai hozzáértés, egyediség, minőség … ezt tudjuk nyújtani!

Amennyiben a referenciáink és munkáink felkeltetik az érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és mi 24 órán belül válaszolunk.