• +36 62 310 020
  • info@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Szoftverfejlesztés

Egyedi, mobilbarát weboldalak

Egyedi reszponzív weboldalaink segítségével, könnyen saját kezébe veheti weboldalának irányítását.

Ügyviteli megoldások

Europroof Premium vállaltirányítási rendszerünket azon cégeknek ajánljuk, akik a cég összes folyamatát egy rendszerben szeretnék kezelni. A rendszert kiegészíthetik a webes Europroof Start, és a mobil applikáció Europroof GO szoftverekkel, annak érdekébe, hogy még áttekinthetőbb legyen cége minden folyamata.

E-kereskedelmi megoldások

Moduláris felépítésű webáruház motorunk segítségével biztosan célba ér az e-kereskedelem útvesztőjében.

Egyedi fejlesztések

Nem talál szoftveres megoldást cége tevékenységére? Mi segítünk kigondolni, és megvalósítani az Önnek optimális megoldást.

Mobil alkalmazás fejlesztés

Egyedi fejlesztésű applikációk tervezésében, kialakításában, kivitelezésében nyújtunk segítséget egészen a kezdeti lépésektől.

Tervezés, tanácsadás

Kollégáink szakmai tudással segítik a szoftver tervezését, kialakítását, és fejlesztését. Sok éves tapasztalatuk hasznos segítséget nyújt Ügyfeleink számára.

Egyedi,
mobilbarát weboldalak!

A pCMS motort felvérteztük minden tudással annak érdekében, hogy egy könnyen kezelhető, és profi weboldal tartalomkezelő felületet kapjunk. A mobilbarát tulajdonságnak köszönhetően, nem csak desktop számítógépen, hanem tableten, és okos telefonon is optimálisan jelenik meg weboldala.

E-kereskedelmi és webshop megoldások!

A pMarket webáruházat kis- és középvállalkozások igényeire terveztük. Egy webáruház akkor működik jól, ha a látogatók hiányérzet nélkül böngészhetnek, és vásárolhatnak. Ezért építettünk be minden fontos eszközt a pMarket motorba, és fejlesztjük folyamatosan partnereink visszajelzései alapján.

Testreszabott ügyviteli megoldások!

Az Europroof termékcsalád tagjai (Premium, Start, GO) a megrendelő igényeire szabható vállalatirányítási rendszer. A rendszer alkalmas gyártó, kereskedő, és szolgáltató cégek számára és a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok számítógépes adminisztrálására. Megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, segíti a vezetőket a döntések előkészítésében, és a döntések meghozásában.

Szoftverfejlesztés

A Plaveoo Development egy fejlesztőbrigád, amely összesen 70 év fejlesztői tapasztalattal és évente több mint 20.000 óra programozói kapacitással várja ügyfeleit. Csapatunk több mint 10 éve működik, webes és desktop alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Saját fejlesztésű testreszabott szoftverek mellett vállaljuk egyedi szoftver igények megvalósítását is. Kreativitás, szakmai hozzáértés, egyediség, minőség … ezt tudjuk nyújtani!

Amennyiben a referenciáink és munkáink felkeltetik az érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és mi 24 órán belül válaszolunk.