• +36 62 310 020
  • info@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Minőségpolitika

Minőség- és környezetpolitika

Cégünk a vállalati és az intézményi ügyfelek megbízható partnere kíván lenni az eseti és rendszeres hardver, szoftver szállítás illetve informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése, valamint üzemeltetése területén. A gyártói és disztribútori kapcsolatok ápolása és fejlesztése, valamint a különféle minősítések megszerzése folyamatos stratégiai célunk. Mindezek által kívánjuk biztosítani meglevő és jövőbeli ügyfeleink részére, hogy nálunk az IT rendszerük a lehető legjobb kézben van. Kijelentjük, hogy cégünk minden munkatársa elkötelezett az ügyfelek érdekeinek és szükségleteinek felismerésére, látens igények keltésére, és azok szem előtt tartásával a legmegfelelőbb megoldások kiválasztására. A szervezeti folyamatok átláthatóságának növelése, és ezáltal a vevői elégedettség emelése érdekében bevezettük, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünket. A nemzetközi szabvánnyal összhangban, a vevőink teljes körű elégedettségének elérése érdekében meghatároztuk minőségirányítási célkitűzéseink fő szempontjait:

  • A cég törekszik a vállalati, intézményi ügyfelek legújabb technológiájú, legmagasabb minőségű eszközökkel és szolgáltatásokkal való ellátására.
  • A cég rugalmas, a piaci környezet változásaira gyorsan reagáló szervezet fenntartásával igyekszik a megbízható termékekhez és szolgáltatásokhoz megbízható kereskedelmi és szerviz szolgáltatást nyújtani.
  • A cég törekszik a tevékenysége átláthatóságának fenntartására, növelésére, hogy elejét vegye a belső információtorzulásból eredő vevői reklamációknak.

A tevékenységünk során meg kívánjuk óvni a környezetet azzal, hogy társaságunk környezetre gyakorolt hatásait – elsősorban a villamos energia felhasználást - felügyelet alatt tartjuk és környezeti teljesítményünket folyamatosan javítjuk. Ezen cél elérése érdekében elkötelezzük magunkat az MSZ EN ISO 14001: 2015 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer működtetése mellett. A rendszerrel biztosítjuk a környezeti célok és előirányzatok megfogalmazását, és felülvizsgálatát. A környezetirányítás kapcsán a fő célkitűzéseink a következők:

  • Folyamatosan környezettudatos tevékenység végzése, a környezeti hatásaink felügyelet alatt tartása, fenntartható üzletvitel folytatása a jogszabályi és egyéb követelmények betartásával.
  • A környezettudatosság fontosságának bemutatása az ügyfelek felé.
  • Tevékenységünk folyamatos fejlesztésével a környezetirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, a környezetszennyezés lehetőségeinek megelőzése.