• +36 62 310 020
  • b2b@pctrade.hu
  • 6728 Szeged, Back Bernát u. 2.
English

Támogatásaink

TÁMOP-2.1.3.A-11/1-2012-0027 pályázat

Sajtóközlemény

A PC TRADE SZÁMÍTÁSTECHNIKAI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. MEGVALÓSÍTOTTA PROJEKTJÉT- TÁMOP-2.1.3.A-11/1-2012-0027

A PC TRADE Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program „Humánerőforrás fejlesztés a PC- Trade Kft.-nél” című projekt keretein belül 3,00 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg.

A pályázat célja a vállalat tagjainak továbbképzése, a folyamatosan változó világ igényeihez való alkalmazkodás volt, tehát az, hogy minél felkészültebb, kompetensebb munkaerő nézzen szembe a mindennapi kihívásokkal.

A gazdasági versenyképesség alapvető feltétele, hogy a vállalkozásoknál versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A gazdasági, társadalmi és technológiai változások rendkívül gyors és folyamatos alkalmazkodást kívánnak a gazdaság szereplőitől, a vállalkozásoktól, a munkavállalóktól. A változásokhoz való alkalmazkodás elősegítésének és a szerkezetváltási folyamatok kezelésének legfontosabb eszköze a képzés. Fontos, hogy a munkáltatók a munkavállaló képzését megtérülő befektetésnek tekintsék, az egyének pedig felismerjék a tudás és a készségek folyamatos fejlesztésének jelentőségét saját életminőségük és munkaerő- piaci lehetőségeik javítása szempontjából.

Az elnyert támogatásból a PC Trade Kft. 2 db képzést valósított meg, melyek kiemelten a humánerőforrás fejlesztésére irányultak. A programban megvalósuló képzések a „Professzionális projektmenedzsment”, illetve az „Önmenedzselés és kompetenciafejlesztés, avagy a belső erőforrásaink megújulása” nevet viselték. A képzésekben résztvevők száma összesen 18 fő volt. A PC Trade Kft. a cég fejlődésének elengedhetetlen feltételeként tekint a humánerőforrás fejlesztésére.

Részletek

Kedvezményezett neve: PC Trade Kft.
Projekt címe: Humánerőforrás fejlesztés a PC Trade Kft.-nél.
a támogatás összege: 3.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 100 %
Projekt tartalmának bemutatása: A pályázat célja a vállalat tagjainak továbbképzése, a folyamatosan változó világ igényeihez való alkalmazkodás volt, tehát az, hogy minél felkészültebb, kompetensebb munkaerő nézzen szembe a mindennapi kihívásokkal.
Projekt befejezésének dátuma: 2015.09.11.
Projekt azonosító: TÁMOP-2.1.3.A-11/1-2012-0027